20.5.06

O no o nul. Oh no! Oh nul!

Hi ha gent que sempre critica la gent perquè voten a qui han votat sempre i no canvien mai. I després ells són els qui sempre voten a qui han votat sempre.

Jo encara no sé què votaré al referèndum de l'estatut. Ho decidiré abans d'anar a votar. I ho pensaré una estona.

És un estatut millor que el que ja tenim. Si us diuen que no us enganyen. Ho fan perquè voteu que no. Però és una merda d'estatut. I si us diuen que no ho és també us enganyen. Ho fan perquè voteu que sí.

L'estatut que personalment vull és una constitució. Però em conformo amb l'estatut del Parlament de Catalunya del 30 de setembre amb el suport d'un 90% de la cambra. I l'estatut que ens fan votar és un estatut que no hi té pràcticament res a veure però que és una mica millor que el que ja tenim.

Gràcies als governs anteriors portem moltíssims anys d'anar aconseguint cosetes a poc a poc. Calia liar-la tant per aconseguir-ne quatre més? Calia tot aquest odi? Calia tota aquesta crispació? Calia expulsar ERC del govern i convocar eleccions abans d'hora? Calia tota aquesta merda?

Em sento enganyat com a ciutadà i estafat com a català.

Què voto?

De moment tinc pensat votar "Que us donguin a tots pel cul!". Però com ja he dit, m'acabaré de decidir una estona abans de votar.


4 Comments:

At diumenge, de maig 21, 2006 5:42:00 a. m., Blogger Amneris F. said...

Sé que no et deixaràs dur pel que vulguin fer-te pensar així que el que decideixis estarà bé decidit.

Tots els passos són bons, encara que siguin petits, si són para millor.

Un petó

Tens msn? ;)

 
At diumenge, de maig 21, 2006 9:54:00 p. m., Blogger Mireia said...

veus, aquí si que puc comentar, vota el que vulguis HoldenCaulfield, la Laura i jo pensàvem votar nul però al final hem decidit votar NO.

 
At dijous, de maig 25, 2006 2:11:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Be, nosaltres també vam estar dubtant'ho molt, primer erem pro-nou-estatut, amb el temps, dubtàvem entre el si, o el vot en blanc, però al final i tal com han anat les coses, ho vam tenir molt clar, potser més clar que mai.... votarem NO, i la pregunta que ens vam fer va ser molt senzilla.... si guanya el 'SI' que millorarà a Catalunya, tret d'alguna carretera més que porti l'escut de la 'Gene' enlloc del del Ministeri de Foment...
Felicitats pel teu bloc... i tant debò ens seguim trobant...

 
At dimecres, de febrer 24, 2010 12:00:00 p. m., Anonymous Anònim said...

el que estava buscant, gracies

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home